Onze badmode dit seizoen is kleurrijker en gedurfder dan ooit. Met een verscheidenheid aan prints, kleuren, vormen en stijlen zorgt onze swim wear ervoor dat je alle hoofden jouw richting doet uitdraaien op het strand.
Regular Cups
Fuller Cups
Shop Our Brands

TIPS OM JOUW IDEALE BADMODE TE VINDEN

  1. Besteed evenveel tijd en energie aan het vinden van de juiste swimwear als voor lingerie, welke lichaamsvorm je ook hebt. - Alexandra, Lingerie Stylist

  2. Bijpassende prints brengen je boven- en onderlichaam in balans, voor de perfecte proporties.

  3. Draag zorg voor je swimwear en gebruik onze spoelvrije weekoplossing om je fijne kledingstukken met de hand te wassen zodat ze er steeds nagelnieuw uitzien.

  4. De prints zijn niet alleen mooi en opvallend, ze leiden ook de aandacht af van probleemzones en zijn dus enorm flatterend! Een model met een bedrukte top brengt je figuur in evenwicht en zet je bovenlichaam in de kijker.

BADMODE TRENDS VAN DIT SEIZOEN


Andres Sarda Badmode Agata

COLOUR BLOCK

Heldere kleuren zijn weer volledig in en hoe feller hoe beter! Kies een kleur dat bij jouw huid past en experimenteer met verschillende vormen.
 

PrimaDonna Badmode Cha Cha

GEDURFDE PRINTS

Met prints scoor je altijd in badmode, maar dit seizoen is de collectie voornamelijk geïnspireerd op tropische bloemen en de jungle.
 

Andres Sarda Badmode Claudia

WONDERMOOIE BADPAKKEN

Dankzij de opkomst van de trikini en uitgesneden delen, zijn badpakken net zo spannend als bikini's. De extra flatterende snitten zullen jouw rondingen perfect laten uitkomen. Welke kies jij?