Welkom bij Lincherie | Wordt nu lid

Ontdek alle voordelen

Welkomstvoucher twv €10

Welkomstvoucher
t.w.v. €10
(exclusief in onze boetieks)

Exclusieve VIP Sale

VIP Sale
 
 

Verjaardagsvoucher twv €10

Verjaardagsvoucher
t.w.v. €10
(exclusief in onze boetieks)

Loyalty voucher twv €15 per 300 gespaarde punten

Loyalty voucher t.w.v. €15 per 300 gespaarde punten
(enkel geldig in onze boetieks)

Dubbele punten events

Dubbele punten events

Hoe werkt het?

Shop & Join

Shop & join

Lid worden van My Lincherie is eenvoudig! Maak een account aan in de boetiek of online. Je ontvangt in de boetiek meteen een welkomstvoucher t.w.v. € 10.

Verdien punten

Verdien punten*

Je spaart 1 punt voor elke euro die je spendeert aan items waar geen korting of uitverkoop op geldt. Dit kan zowel in de boetiek als online.
 

Ontvang exclusieve voordelen

Exclusieve voordelen

Per 300 gespaarde punten, ontvang je een voucher van € 15. Daarnaast verwennen we je ook met een geschenk voor je verjaardag, krijg je toegang tot de VIP sale en nog veel meer!


Veelgestelde vragen

Iedere geregistreerde Lincherie klant neemt automatisch deel aan het My Lincherie spaarprogramma. Registratie als Lincherie klant gebeurt hetzij in een Lincherie boetiek via het invullen van een "hou me op de hoogte kaartje", hetzij door online een account aan te maken via lincherie.nl. Op aankopen die gemaakt werden voorafgaand aan de registratie als klant, verdien je geen punten.

Je kan op alle aankopen bij Lincherie punten sparen, behalve op afgeprijsde items. Je spaart 1 punt voor elke euro die je spendeert aan items waar geen korting of uitverkoop op geldt.

Dit geldt zowel op aankopen in onze Lincherie boetieks, als op online aankopen via lincherie.nl. De lijst van Lincherie boetieks kan je raadplegen via de pagina 'Boetieks' op lincherie.nl.

De punten zijn gekoppeld aan het e-mailadres waarmee je als Lincherie klant geregistreerd bent. Punten zijn niet overdraagbaar naar een andere persoon.

Gespaarde punten waarvoor geen voucher werd opgemaakt zijn geldig gedurende een periode van 5 jaar na aankoop.

Van zodra je 300 punten hebt gespaard, zal je een voucher ter waarde van €15 ontvangen in de boetiek of via e-mail indien je eerder toestemming hebt gegeven om via mail gecontacteerd te worden.

Indien je tijdens één aankoopmoment 600 punten spaart, zal je een voucher ter waarde van €30 ontvangen. Indien je tijdens één aankoopmoment 900 punten spaart, zal je een voucher ter waarde van €45 ontvangen.

De vouchers (welkomstvoucher, verjaardagsvoucher en loyalty voucher)  kunnen gebruikt worden als kortingsbon in onze Lincherie boetieks. De vouchers kunnen niet gebruikt worden op lincherie.nl.

De loyalty voucher kan gebruikt worden vanaf de aankoop volgend op de aankoop tijdens dewelke de 300, 600 of 900 punten werden gespaard.

Deze voucher is gedurende 150 dagen geldig vanaf opmaak. Indien je de voucher binnen deze termijn niet inwisselt, zullen de voucher en de hieraan gelinkte punten vervallen. De vervaldatum van de voucher staat steeds op de voucher aangegeven.

De voucher is gekoppeld aan het e-mailadres dat door jou opgegeven werd bij registratie als Lincherie klant en is niet overdraagbaar naar een andere persoon.

De voucher is niet combineerbaar met andere kortingen, kan je maar één keer gebruiken en kan niet ingeruild worden voor contanten.

Een voucher kan niet gebruikt worden voor de aankoop van een giftcard.

Ga naar je dichtstbijzijnde Lincherie boetiek of stuur een mailtje naar lincherie@vandevelde.eu.

De gespaarde punten en voucher zijn gekoppeld aan het e-mailadres dat door jou opgegeven werd bij registratie als Lincherie klant en is niet overdraagbaar naar een andere persoon. Indien je bij registratie in een Lincherie boetiek en op lincherie.nl een verschillend e-mail adres opgegeven heb, zal je daarom op twee klantenprofielen sparen. Gebruik daarom bij je registratie in de boetiek als online hetzelfde e-mail adres.

Zolang je als Lincherie klant geregistreerd bent, zal je automatisch punten blijven sparen. Om jouw registratie als Lincherie klant te laten verwijderen, kan je contact opnemen met privacy@vandevelde.eu of navraag doen in een Lincherie boetiek. 

  Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op lincherie@vandevelde.eu.


Lincherie behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van dit spaarprogramma te wijzigen of om dit programma te allen tijde stop te zetten naar eigen goeddunken. Dit heeft echter geen invloed op je aantal gespaarde punten voor dit programma is gewijzigd of beëindigd.

Van de Velde** verwerkt de gegevens die je aan ons bezorgt in hun systemen met respect voor jouw privacy. De gegevens van je klantenprofiel worden bewaard gedurende een periode van maximum 5 jaar na je laatste login of transactie bij Van de Velde. Voor verdere informatie verwijzen we graag naar onze Privacy Policy, vrij te raadplegen op lincherie.nl of in de winkel. Voor verdere vragen of opmerkingen met betrekking tot deze informatie kan je ons contacteren op volgend adres: Van de Velde nv, Lageweg 4, 9260 Schellebelle, België; of via email: privacy@vandevelde.eu.

Voor verdere vragen of opmerkingen met betrekking tot deze informatie kan je ons contacteren op volgend adres: Van de Velde nv, Lageweg 4, 9260 Schellebelle, België; of via email: privacy@vandevelde.eu.

**Lincherie maakt deel uit van de Van de Velde groep en wordt samen met Van de Velde NV, Lageweg 4, 9260 Schellebelle "Van de Velde" genaamd.