Lincherie opnieuw verkozen tot beste lingeriezaak van Nederland

 VDV-Lincherie:/static pages/201506_GFKaward_headerwebsite.jpg

GfK-award 2015. Spannend afwachten, tromgeroffel….. and the winner is…. LINCHERIE! Wat zijn we trots, voor de tweede keer op rij heeft de Nederlandse consument ons verkozen tot beste lingerie-zaak van Nederland.

Volgens de Nederlandse vrouwen onderscheidt Lincherie zich onder meer door de deskundigheid van het personeel, vriendelijkheid van het personeel, uitgebreide collectie, aanwezigheid van de juiste maat en de fijne winkeluitstraling.

We zijn uiteraard verheugd met deze award, het betekent een mooie erkenning voor ons. We hebben mooie scores behaald op de deskundigheid van het personeel en de uitgebreide collectie. Dit is ook precies de kern van Lincherie. Onze lingerie stylistes krijgen continue training en coaching in het persoonlijk adviseren van onze klanten, dit persoonlijk advies in de paskamer staat bij ons centraal. Professionele lingerie stylistes in combinatie met goed doordachte en uitgebreide collecties met een breed maatbereik zorgen ervoor dat we elke vrouw aan haar perfecte lingerie-set kunnen helpen.

De GfK – Fashion Award wordt twee-jaarlijks georganiseerd door GfK Panel Services Benelux. Dit jaar werden 20 ondermode en 36 bovenmode retailers beoordeeld. Het panel, bestaande uit  meer dan 8.000 respondenten, beoordeelde de modeketens op  11 criteria waaronder personeel, collectie, winkel en prijs.

Bij deze willen we dan ook iedereen bedanken, die direct of indirect, heeft meegewerkt om van Lincherie een gevestigde waarde te maken in Nederland.

 

“Het is fantastisch om te zien welk verschil onze aanpak in de paskamer kan maken. Onze klanten met een vernieuwd zelfvertrouwen de winkel zien verlaten is voor ons dan ook de beste beloning die we kunnen krijgen. Daarom doen we dit zo graag, voor ons is het dan ook geen baan, het is onze passie. Onze klanten zijn onze passie. Deze award maakt ons dan ook heel trots. Bedankt. ”