Ook gepassioneerd door lingerie ?

VDV-Lincherie:/2015_newStyle/jobs/201505_homepage_carousel_LCH_05.jpg

Zin in een eigen lingeriezaak, in jouw stad?

 

Lincherie staat voor…

  • Multimerkenboetiek, gespecialiseerd in lingerie, badmode en nachtmode.
  • Persoonlijke service en advies op maat: Unieke Lingerie Styling positionering
  • Ruim en modieus aanbod van A-merken
  • Ruim aanbod aan maten en modellen

De kracht van de franchiseformule zit in de samenwerking. Zelfstandig ondernemerschap, ondersteund door de retaildivisie van Van de Velde nv , samen de optimale lingeriebeleving voor de klanten crëeren, dat is wat Lincherie betekent.

 

De Lincherie-formule is gebaseerd op de volgende elementen:

ONZE POSITIONERING  is uniek in de Nederlandse markt.  We schenken alle vrouwen, in een ongedwongen setting, persoonlijke aandacht en advies op maat. Onze getrainde en opgeleide stylistes adviseren elke vrouw over de maat en stijl die haar het best past. We noemen deze service “Lingerie Styling”, met als doel een oplossing op maat te vinden voor elke vrouw: een lingerieset die perfect past bij haar lichaam, haar persoonlijkheid en haar levensstijl. Dit is des te belangrijker gezien het feit dat 70% van alle vrouwen een verkeerde BH-maat draagt.

ONS WINKELCONCEPT is duidelijk herkenbaar. Modieus, stijlvol en exclusief. Transparante winkel met luxe materialen en een lichte, ruime opzet. Een ruime en comfortabele paskamer waar ruimte is voor kwalitatief advies. De klant voelt zich er thuis, ongeacht haar vraag of wens.

ONS MERKENBELEID De collectie van Lincherie is opgebouwd uit rendabele premium-merken. Een hoge standaard, maar we willen niet anders. Onze klanten trouwens ook niet. Uiteraard ondersteunen wij onze ondernemers bij de inkoop van hun zomer- en wintercollectie. Daarnaast vindt u de aansluiting bij de kennis en ervaring van collega-ondernemers en maakt u gebruik van een volledig uitgewerkt marketingplan.

ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS Succes maken we niet alleen. Daar hebben we jou als zelfstandige en modebewuste ondernemer hard voor nodig. Vind jij zelfstandig ondernemerschap, uitmuntende customer service, premiummerken met een hoogwaardige kwaliteit en modieuze collecties even belangrijk als wij? Ben jij die ambitieuze ondernemer met een passie voor kwaliteit en lingerie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vraagt jouw stad om een Lincheriewinkel?
Neem dan snel contact op met Eefje op 06/24 44 01 01 of via eefje.brouwer@vandevelde.eu