UIT LIEFDE VOOR LINGERIE

Lincherie is een uniek lingerie winkelconcept in de Nederlandse markt en biedt een verrassende shopervaring. Het is ontstaan uit onze liefde voor lingerie en badmode en de wens om onze klanten een exclusieve service, perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit te willen bieden. En dat alles in een moderne en luxueuze setting.

LINGERIE STYLISTES

Onze opgeleide Lingerie Stylistes adviseren elke vrouw over de maat en stijl die haar het best past. We noemen deze service “Lingerie Styling”, met als doel lingeriesets te vinden die perfect passen bij haar lichaam, persoonlijkheid en levensstijl. Dit is van groot belang aangezien 70% van de vrouwen de verkeerde beha draagt.

3D-SPIEGEL

Lincherie is continu in ontwikkeling en voortdurend bezig met de toekomst. Een voorbeeld hiervan is de innovatieve 3D-spiegel, die in een oogopslag de correcte beha-maat op 140 punten van de borst weergeeft. Deze spiegel is exclusief beschikbaar voor Lincherie-ondernemers.

VOORDELEN VAN HET CONCEPT

  • Aangesloten bij de beste lingerie boetiek van Nederland (GFK award “Beste Lingerietzaak van Nederland”)
  • Centrale Marketing (magazine, digitale nieuwsbrief, spaarsysteem, etalagepakket, POS-materiaal, etc.)
  • Online platform (webshop, website, social media, intranet, etc.)
  • Inkoopvoordelen op diverse topmerken zoals Marie Jo , PrimaDonna, Aubade enz
  • Interieur van de boetiek wordt aangeboden door franchisegever (Van de Velde nv)
  • Diverse trainingen & workshops. Maak deel uit van een enthousiaste groep ondernemers.

“Lincherie sluit perfect aan bij wat we zelf belangrijk vinden als klant: service, ruime paskamers en luxueuze collecties.”
José & Inge, trotse ondernemers van Lincherie Apeldoorn (geopend in 2015).

“Als je een boetiek start, heb je geen tijd om ook nog een webshop op te zetten, je marketing uit te bouwen, je etalage om de paar weken te ontwikkelen, … . Dat zijn zaken waar Lincherie o.a. allemaal voor zorgt. Bovendien heb je naar de bank toe een gedegen bedrijf in je plan staan. Het is volledig win-win!”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
• Eefje Brouwer : 0031-624440101 - eefje.brouwer@vandevelde.eu