Lincherie Spaarprogramma

VDV-Lincherie:/2015_newStyle/cadeaupunten/201505_cadeaupunten.jpg

ONTDEK HET LINCHERIE SPAARPROGRAMMA

Het Lincherie Spaarprogramma is een gratis spaarsysteem waar je voor alle in-store en online* aankopen punten kan sparen.

Je spaart dan 1 punt voor elke gespendeerde €1 aan artikelen waar geen korting of uitverkoop op geldt. Wie deelneemt aan het Spaarprogramma kan de punten 1 keer per jaar inruilen voor een kortingsbon. Zo geniet je nog meer van je aankoop.

Bezoek een Lincherie winkel om in te schrijven op dit spaarprogramma. Inschrijven kan alleen in een winkel, niet online.

*om ook spaarpunten te verdienen op online aankopen, dient men zich online met hetzelfde emailadres te registreren als de instore registratie.

 

HET LINCHERIE SPAARPROGRAMMA  - FAQ

WAAR KAN IK ME AANMELDEN VOOR HET SPAARPROGRAMMA?

Bezoek eender welke Lincherie-winkel in Nederland om in te schrijven op het programma. Inschrijven op het Lincherie Spaarprogramma kan enkel in de winkels en niet online.

 

WAT ONTVANG IK ALS LID VAN HET SPAARPROGRAMMA?

Je hebt de mogelijkheid om punten te sparen met alle in-store en online* aankopen. Op basis van het aantal punten dat je spaart, zal je een kortingsbon ontvangen. Punten worden dus ingewisseld voor een jaarlijkse kortingsbon.

 

WAT IS DE WAARDE VAN MIJN PUNTEN?

Je verdient 1 punt voor elke € 1 uitgegeven in een Lincherie winkel of in de Lincherie webshop*.  De waarde van je korting is afhankelijk van het aantal punten dat je hebt gespaard. Hoe meer punten je spaart, hoe hoger je korting.

 

WAAR KAN IK MIJN PUNTENSALDO RAADPLEGEN?

Je kan je puntensaldo raadplegen door te bellen of een bezoekje te brengen aan eender welke Lincherie winkel in Nederland. 

 

WANNEER KAN IK PUNTEN SPAREN?

Als lid van het Spaarprogramma kan je op elk moment punten sparen. Je krijgt punten op je aankopen in de winkel en in de webshop*.

 

HOE KAN IK MIJN PUNTEN INWISSELEN?

In de maand mei van elk jaar, zal je een 'Spaarpunten' briefkaart en / of e-mail ontvangen waarin je precies zal ontdekken hoeveel korting je punten waard zijn.  Je hebt dan ongeveer 6 weken de tijd om je punten in te wisselen. Inwisselen kan uitsluitend in een Lincherie-winkel, niet op de webshop. De uiterste inwisseldatum staat duidelijk vermeld op de briefkaart en e-mail. De kortingsbon op de briefkaart of e-mail kan slechts eenmaal gebruikt worden.

 

KUNNEN MIJN PUNTEN VERVALLEN?

Punten vervallen van zodra de geldigheidsperiode zoals vermeld in de e-mail of op de briefkaart is verstreken. De geldigheidsperiode staat duidelijk weergegeven op de briefkaart en in de e-mail.

 

VERDIEN IK PUNTEN BIJ ELKE AANKOOP?

Nee, er kunnen noch punten verdiend worden op je aankopen van artikelen in de uitverkoop, noch op afgeprijsde artikelen.

 

KAN IK MIJN KORTINGSBON COMBINEREN MET ANDERE KORTINGEN?

Je kortingsbon kan in principe niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of promoties.

 

KAN IK MIJN PUNTEN OVERDRAGEN AAN IEMAND ANDERS?

Neen. Punten zijn niet overdraagbaar en kunnen ook niet ingewisseld worden tegen contanten.

 

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op info@lincherie.nl.

Opmerking: Lincherie behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van dit Spaarprogramma te wijzigen of om dit programma te allen tijde stop te zetten naar eigen goeddunken. Dit heeft echter geen invloed op je aantal gespaarde punten voor dit programma is gewijzigd of beëindigd.

 

*om ook spaarpunten te verdienen op online aankopen, dient men zich online met hetzelfde emailadres te registreren als de instore registratie.